MH CREATIVE STUDIO

MH CREATIVE STUDIO

 
 
suomeksi.jpg
P O R T F O L I O

P O R T F O L I O

S U U N N I T T E L U P A L V E L U T

S U U N N I T T E L U P A L V E L U T

E - S U U N N I T T E L U

E - S U U N N I T T E L U

Hei, olen Miia, sisustussuunnittelija ja MH Creative Studion perustaja. Olen työskennellyt sisustussuunnittelijana Suomessa, Lontoossa ja nykyisessä asuinmaassani Tshekin tasavallassa. Autan asiakkaitani viihtymään kodissaan entistä paremmin ja haluan tehdä sisustussuunnittelusta mahdollista kaikille e-suunnittelupalveluni kautta.

E-suunnittelu antaa mahdollisuuden muuttaa kotisi sisustusta omaan tyylisi, aikatauluusi ja budjettiisi sopivalla tavalla. Voit tilata yhden huoneen suunnitelman tai muuttaa kotisi kaikki tilat kerralla.

MH Creative Studio tarjoaa erilaisia e-suunnittelupaketteja, joista löydät helposti itsellesi sopivan: Kokonaisen huoneen/tilan sisustussuunnitelma, monikäyttöisen huoneen/tilan sisustussuunnitelma, 2 tunnin virtuaalinen sisustuskonsulttio. Lisätietoa eri suunnittelupaketeista löydät täältä. Palvelupaketin kuvaus kertoo, mitä palveluun kuuluu ja mitä dokumentteja suunnittelupaketti sisältää. Kiinteän hinnoittelun ansiosta tiedät, mistä maksat. Paketti maksetaan etukäteen ja se sisältää yhden muutosmahdollisuuden ilman lisäkustannuksia.

Sisustustyössäni painotan estetiikan lisäksi mukavuutta ja toimivuutta. Yhdistelen mielelläni erilaisia tyylejä rennoksi ja persoonalliseksi kokonaisuudeksi. Tutustumalla portfolioon, ennen/jälkeen-kuviin ja Instagram-profiiliini saat hyvän käsityksen tyylistäni. Mikäli tämä estetiikka puhuttelee myös sinua ja haluat tuoda kotiisi samanlaisen tyylin, olet tullut oikeaan paikkaan.

designer1.jpg
 
 

Miten e-suunnitteluprosessi etenee ?

 
living room mood board e-design.jpg

E-suunnittelun tarkoitus on on visualisoida suunniteltavan huoneen tyyli sekä antaa asiakkaalle kattavat ohjeet suunnitelman toteuttamiseen. Ohjeet sisältävät listan tehtävistä muutostöistä sekä ostoslistan, jonka avulla tarvittavat huonekalut ja tuotteet on helppo hankkia.

Projektin alussa kerään tietoa suunniteltavasta tilasta ja asiakkaan tarpeista. Suunnitelman toteuttamiseen tarvitaan valokuvia sekä mitat suunniteltavasta tilasta. Lisäksi asiakas täytää tilaa ja omia mieltymyksiään koskevan kyselylomakkeen. Tiedonkeruuvaiheen jälkeen suunnittelu voi alkaa.

Suunnitelman valmistuttua sovimme esittelyajankohdan ja suunnitelma käydään läpi Skype-puhelun tai sähköpostin välityksellä. Sinulla on asiakkaana tässä vaiheessa mahdollisuus esittää palautetta ja keskustella muutostoiveista. Mikäli suunnitelmaan tässä vaiheessa toivotaan muutosta, projekti palaa suunnittelupöydälle. Mahdollisten muutosten jälkeen suunnitelma saatetaan valmiiksi ja se käydään kerran vielä läpi yhdessä suunnittelijan kanssa. Valmis suunnittelupaketti sisältää suunnitelman visualisoinnin, ohjeet suunnitelman toteuttamiseen sekä tuotteiden ostoslistan.

 

Näin pääset alkuun

1. TÄYTÄ KYSELYLOMAKE

Kyselylomakkeen täyttäminen vie jonkin aikaa, mutta se nopeuttaa suunnitteluprosessia ja takaa sen, että kaikki projektiasi koskevat tärkeät yksityiskohdat, kuten projektin laajuus, toivelista, budjetti ja mieleisesi sisustustyyli tulevat suunnittelijan tietoon.

2. TILAKARTOITUS

Tilan kartoittamiseksi asiakkaan tulee ottaa kuvia, joiden avulla suunnittelija hahmottaa koko suunniteltavan tilan. Lisäksi tarvitaan pohjapiirros suunniteltavasta tilasta. Se voi hyvin olla asiakkaan itsensä piirtämä. Tärkeintä on, että se sisältää tarvittavat mitat. Katso ohje pohjapiirroksen piirtämiseen alta. Kuvat ja pohjapiirros lähetetään suunnittelijalle sähköpostilla osoitteeseen miia@mhcreativestudio.com.

3. INSPIRAATIOKUVAT

Etsi sinua miellyttäviä ja sisustustyyliäsi vastaavia kuvia Pinterest-kuvapalvelusta. Voit luoda oman taulun, jonka voit halutessasi jakaa kanssani. Tämä vaihe on hyvin tärkeä ja sen avulla minun on suunnittelijana helpompi hahmottaa asiakkaan tyyliä ja toiveita.

pinterest.JPG

4. SUUNNITTELUPAKETIN OSTAMINEN

Kun edelliset vaiheet on tehty ja olet valmis ostamaan suunnittelupalvelun sekä toteuttamaan suunnitelman, seuraa alla olevaa linkkiä ja hanki itsellesi sopiva suunnittelupaketti. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi laskun Miia Helenius Creative Studiolta. Laskun maksettuasi saat ensimmäisen version sisustussuunnitelmasta 2 viikon kuluttua.

 

Instagram @mhcreativestudio